Sun

2009-07-30 @ 18:08:31

Snabb uppdatering. Första dagen solen tittat fram nu på snart två veckor, underbart ! Sjävlklart tog vi vårt pick och pack och snabbade oss upp till stranden, och senare kom även resterande av släkten som ännu inte åkt hem dit. Dom flesta har nämligen lämnat Källarne nu och farit hemåt. Jag får lite tårar i ögonen när jag vet att jag inte kan vara hemma och gå på Luleå kalaset med min älskade Janina, men gumman, nästa år kör vi, jag lovar, heeeela helgen varje dag ! Du och jag och den som vågar sej på att följa med helt enkelt ! Haha. Idag är jag på bättre humör än vanligt, jag har en känsla av att det här blir en bra kväll ! 

Madonna konserten närmar sej med stormsteg, jag börjar faktiskt längta en aning ! Härlig känsla.



Linne, Cheap Monday
Vitt Baslinne, H&M
Jeans, Monki
Nitbälte, JC
Armband, Marknad
Klocka, D&G
 





Så har du förstört den här dagen med, jävla idiot. Lämna mej ifred, jag litar inte en sekund på dej mer. Fyfan...

Dystert

2009-07-26 @ 19:42:37

Här finns ingenting att göra och regnet fortsätter att smattra på rutan. Det har regnat och varit kallt konstant sen vi kom hit, verkligen deprimerande ! Jaja, imorgon så åker vi iallafall antingen till Östersund eller till Sundsvall för att kika i butiker och få leva lite stadsliv ! OM inte solen väljer att titta fram vill säga. Som tur var så har släkten livat upp det lite när vi träffats !


Diskning på g, det var inte så roligt som jag verkar tycka här kan jag lova !




70 års firande



Allihopa !



Jodå !







Surströmmingskväll








Snabb uppdatering

2009-07-22 @ 14:10:57

Ifrån Kälarne ! Dagen har spenderats i skogen där den större delen av släkten röjde skog, vi var väl ikring tjugo stycken drygt. Nu är vi hemma en snabbis för att byta om, och sen bär det av till badstranden. Jag är verkligen inte på topphumör, men jag hoppas att jag kan komma på andra tankar och få upp ett leende på läpparna snart igen. Det blir juh dessutom inte det minsta bättre av att jag glömde min kamera hemma... Jaja.



Du kommer aldrig att förstå, eller hur.. ?

ÖKX

2009-07-19 @ 02:59:52

Jajamen, jag är tillbaka. Under dagen har jag besökt Överkalix marknaden med min familj och Chrillen, det var super kul ! Jag köpte mej en himla snygg skinnväst som min bror lyckades pruta ner en femtiolapp. Pinsamt sa jag, ekonomiskt sa pappa stolt och gav min bror en klapp på axeln...? Och dessutom så hittade jag mej ett par fyllebrillor, haha, bara för att ! Ska också lägga upp en bild på min snygga blus jag köpte i Arvidsjaur, YES ! 
Just nu håller jag på att packa väskan förfullt inför imorgon, då vi åker iväg emot Jämtland och senare Göteborg. Det kommer förhoppningsvis bli en mysig resa och jag ser fram emot den.



Fyllebrillor


Blus, Only


Skinnväst ( ÄLSKA dragkedje detaljerna )




Och nu lite bilder från dagen !


Coola killar uppe på Brännaberget !




Utsikten över Överkalix, och två åskådare



... Och en till !






Lite fjanterier...



Chrillenpillen :)



Spidermonkey !



Blus, Only
Shorts, ICHI
Påsryggsäck, Monki
Sandaler, Duffy



HEJ :)




And we're out.



Dom här blommorna fick jag av Chrille... Så snällt, tack vännen :') Jag uppskattar det till max, men det har jag redan sagt !




Nu ska jag ta en sista titt på min blommor innan jag slutar ögonlocken och somnar. Godnatt ! / Anna


WB

2009-07-17 @ 14:52:46

Nu är jag hemma igen, och har hunnit vara i Luleå över en natt som varit hur mysig som helst :) hihi ! Jag hade det super i Arvidsjaur, det var så kul att träffa Janina igen, jag har saknar henne så. Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske tar mej ut ett litet tag. Imorgon blir det troligtvis marknad med mamma och på söndag packning, för på måndag bär det äntligen av. Jag kommer sakna alla mina vänner här hemma, men samtidigt tror jag att jag kommer få det himlarns kul på resan också.



Också måste jag passa på att tacka Kalle för skjutsen !


Jajemen !

2009-07-13 @ 12:52:02

Äntligen får jag åka härifrån ett tag ! Imorgon väntar en resa till Arvidsjaur till min sköna Janina, lite sådär sista minuten beslut men jag tror vi kommer ha det himlarns mysigt. Sen den kommande måndagen blir det släktträff i Jämtland mitt i ingenstans, även kallat Källarne. Sedan vidare till Göteborg för att se Madonna och gå på liseberg, stan och sådant som man gör där ! 
Men nu ska jag göra mej iordning och inte sitta här som en annan.






Ha en bra dag ! / Anna

Jag är lycklig

2009-07-10 @ 19:12:34

Ojoj, och vill ni veta varför ? Jo, den här snyggingen är min inom nästa vecka ! Den är hittad på  nelly.com och var på en ordentlig rea, ta en titt där och se vad ni hittar vet jag !




PUSSIS / Anna

Schtan

2009-07-07 @ 12:42:03

Tjohej. Detta blir ett kort inlägg eftersom att jag ska göra mej iordning och bege mej in till stan. Idag sänds minnesstunden för  Michael Jackson och TV4 sänder extra insatta program ifrån detta, så jag ska antagligen sitta bänkad framför tv:n hela kvällen. Och jag förväntar mej något känslofyllt och vackert, det är det minsta den här fantastiska människan förtjänar..!



Dessa snygga jeansleggins vill jag sååååå gärna ha. Hm...





" We would never, never understand what he endured. Not beeing able to walk across the street, without a crowd gathering around him. Beeing judged, radicued... How much pain can one take ? Maybe now Michael, They will leave you alone..." / Marlon Jackson





Något vackrare och mer sanningsrikligt tal har jag aldrig hört.

Yes

2009-07-02 @ 21:08:41

Dåligt med uppdatering här, ska försöka styra upp det hela ! Förra helgen hade jag det supertrevligt, blev bjuden på kalajjs hos Anna J och senare blev det Boden Alive. På lördagen även då Boden Alive med mina tjejjor och Henrik och hans tjejjor ! Gissa om vi hade skoj. Bilder från detta ståhej hittar ni HÄR . Under veckan har jag stekt på stranden och bara tagit det lugnt. Imorgon blir det återträff med alla flikkerna från Boden och det ser vi fram emot ! Yes, innan jag myser ner mej helt med mjukbrallor, linne och godis tänkte jag visa lite nyinköpt :)



Bikini, BikBok


Hängselkjol, Ichi


Byxdress, BikBok


Träningstights, CRAFT


Skjorta, SeriousSally



Ha en fortsatt trevlig kväll ! / Anna






Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram