Högsta kvalitet, Chrille !

2011-08-31 @ 00:26:44


Idag var vi på den lätt bästa restaurangen hittills. Superbra servitriser, hur mysigt som helst och maten var otrolig. Jag blev så mätt att jag inte ville leva mer sen, på fullaste allvar. Imorgon bär det återigen av till stranden och på torsdag funderar vi på att ta en trip till Chania som ligger 3km härifrån, för lite nytt för ögat. Godnatt på er !



Kängorna och en lös tunika fick följa med ut ikväll, bekvämt som bara den !


Glädje

2011-08-29 @ 20:37:13

Toppen. Det är precis vad vi har det, trots att jag är förkyld och har haft feber en natt, så är allt så himla bra. Det är vackert, vädret rockar och färgen börjar verkligen ta sej på kroppen. Jag är glad, jag mår bra, jag är här med världens coolaste grabb och jag tycker också att det är så himla kul att så pass många har hittat till min blogg och tydligen är här för att stanna, välkomna !

Har hursomhelst nyss fått tag på internet här ifrån hotellet, så uppdateringen kommer bli mycket bättre frånochmed ikväll. Kika in efter nya outfits everyday och underbara semesterbilder vettja !









First day

2011-08-25 @ 09:02:38


När ni läser det här har jag förmodligen landat i Grekland och jobbar på brännan för fullt.
Ville bara slänga in ett inlägg. Hoppas allt är okej hemma i höstkylan !





Grekland, Kreta, Rethymnon.

2011-08-24 @ 21:13:35


Först och främst, tack BLOGG.SE för länkningen, superkul att ni tipsat om min blogg. Och välkommen hit alla 700 dagens läsare !

Så, FINALLY, nu är det äntligen dags. Hejdå Luleå, hejdå Stockholm, hejdå Sverige, HEJ GREKLAND !
Tänkte ta och svara på lite frågor jag fick angående resan ! Superkul att ni undrar. Först och främst så letade vi hårt, kollade ving, fritidsresor, apollo och solresors hemsidor. Vi var allra först sugna på Italien (Världens pastaland number one och underbart vackra skor lissom, kan ett land locka mer ?) men hittade ingenting inom vår prisklass så vi började gå in på resebyråer och fråga. Då kom Grekland upp men vi var fortfarande inte riktigt nöjda med hotellen vi fått som exempel. Det slutade med att vi verkligen LUSLÄSTE på hemsidorna än en gång, och den som letar han finner. Supermysigt fyrstjärnigt hotell för samma pris som ett i lägre klass. Det gäller att vara snabb, resorna med bra pris och fräsch standard ryker snabbt ! Allt är bokat med ving, eftersom dem, apollo och fritidsresor har de mest pålitliga betygen och den bästa standarden. Passa även på att åka nu i september, det är då det är som varmast i vattnet och skönast i luften ! 

SÅ, två veckor från och med nu. Jag och min Henrik. Det kan förmodligen inte bli bättre !
Ha det bra här hemma nu, så ska jag försöka uppdatera där bortifrån så flitigt som det bara går.










I'm going to live forever

2011-08-23 @ 00:23:19


If you promise to always keep me in your mind







Kreta, Rethymnon !

2011-08-21 @ 12:56:07


Bokat, betalt, klart, snart dags !
Jag och min Henrik åker till Kreta, Rethymnon, och det ska bli så fruktansvärt underbart ! Jag mår så bra inombords, jag behöver verkligen den här resan. VI behöver verkligen den här resan. 2 veckor bort från Sveriges regn och rusk till väder, långt bort. Bara vi två !









Och hotellet:





I love boots, yes I do

2011-08-19 @ 17:50:16




Jag älskar verkligen mina kängor, det är de underbaraste skorna, näst efter converse, haha. Snygga till allt och riktigt sköna att traska runt i.

Nu är jag påväg till min älskling, vi ska käka middag och ta det lugnt ikväll. Hoppas ni får en fin lördag !


Long road to Love

2011-08-18 @ 00:55:39





Hatt - Monki
Örhänge - Omgjord berlock från halsband (JC)
Korsett - Lindex
Jeansshorts - Levis 507:or
Klocka - D&G
Väska - Monki
Skor - Jeane Blush


You and I, GaGa !

2011-08-17 @ 00:15:57




ÄNTLIGEN !! Jag blir så lycklig så jag får ont i magen, haha..? Älskade grymma kvinna, en ny video, som kickar ass som alltid. Jag är nog på allvar förälskad i henne... Ren Kärlek, kolla får ni se !


Finally

2011-08-16 @ 02:07:19


Då var det dags !


As promised:
Skjorta - H&M herr
Halsband - Gammalt
Väska - Mullberry
Klocka - D&G
Jeansshorts - Levis 507:or, omsydda
Skor - nelly.com



There u go ! Godnatt på er allesammans.


Information

2011-08-15 @ 01:38:12


Tjena där ute ! Jag har fått många riktigt glädjande kommentarer på senaste tiden, och även frågor angående var mina kläder kommer ifrån osv. Det är superkul att ni undrar och ger positiv respons, och all motsatt som någon gång kan poppa in i kommentatorsfältet, ja, den struntar jag faktiskt i. Jag funderar därför på att börja skriva ut det ibland iallfall ! Var jag köpt det jag klär mej i så att säga. Dock enbart lite då och då, det är inte riktigt min grej att skriva in vars saker kommer ifrån hela tiden. Hoppas ni förstår. Ha en god natts sömn !





Reconstruction

2011-08-13 @ 12:17:03


Min fina vän Chrille tog sej tid att överraska mej igårkväll, han gjorde om min gamla tråkiga header. Jag är så nöjd, så nu ska jag ta mej i kragen och få ordning på lite mer här på bloggen angående designen. Under tiden får ni någon bild från igår att kika på !







Time forgets..?

2011-08-12 @ 02:48:52





Bbb-babes

2011-08-11 @ 15:14:05


Oooo-troligt snygga skor. Finns hos nelly.com för endast 100-lappen. GRYMT höstfynd ! Personligen diggar jag de brun-guldiga bäst. Finns även i svart !


This was made to fall apart

2011-08-10 @ 17:35:49



Hela vardagen blir kall och grå när hösten kryper sej närmare. Precis allt känns kallt. Jag är inte redo ännu, både min kropp och själ vill ha solen och all glädje den medför. Det är vad jag behöver.






Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram