Hello Handsome

2009-11-29 @ 20:08:49

Idag har jag varit på skyltsöndag med min älskling. Normalt sett går jag alltid med familjen, men just detta året var ingen hemma under dagen ! Men det var supermysigt iallafall, vi gick och fikade på roasters och så. Tyvärr fick jag jätte ont i magen åde sen, men det är en annan historia !
När jag kom hem hade Mommo och Moffa kommit hit med en liten överraskning, nämligen middag ! Det var roligt. Dessutom så kom Joel hem, har ju saknat honom lite ! Nu ska jag plugga lite, ciaohao.



Armband, Snott av Chrille som ska ha det till annat (a)
Klockan, D&G
Krage, Gina Tricot
Örhängen, Glitter


Saturday

2009-11-29 @ 02:10:11

Den här dagen har varit superduper, men det är inget jag orkar berätta om nu ! Så sov så gott alla, vi hörs kanske imorgon.


Remember when it rained

2009-11-27 @ 17:40:19

Nu blir det mys med älskling ! Hoppas jag inte blir irriterad, vi har nåmligen inte bestämt oss för mat än och så... Känner att irritationsvivån börjar stiga, men jag ska verkligen försöka ! Jag behöver nog mat, brukar vara så när jag blir arg. Ha en fin fredag allesammans !



Örhängen, Glitter
Tröja med axelvadd, BikBok
Halsband, Gina Tricot
Armband... Ja.
Klockan, D&G
Pennkjol, Monki
Sammetsleggins, Monki


Helg !

2009-11-26 @ 19:21:51

Yes, nu är det helg. Eller inte riktigt, men det känns som att när torsdagen börjar lida emot sitt slut, då är det fan i mej helg ! Har vissa planer, en av dom är bland annat att baka med Chrille, Janina och Kalle...? Haha det lät juh lovande. Dessutom är det härliga härliga skyltsöndag nu på söndag, så typisk jultradition i vår familj. Och visst känns det att julen börjar smyga sej på. När snön kommer, då är det jul på riktigt ! Ska tända min julstjärna och stakarna i huset nu och fortsätta lyssna på mina jullåtar, haha ! Sen bär det av emot dansen så småningom. Ha en superduper bra torsdag ! 








Jul <3


Oh Happy Day..?

2009-11-25 @ 22:49:07

Ja den här dagen... Sög juh. Hade hoppats på annat men. Godnatt.



Blablabla

2009-11-25 @ 19:30:06

Fan vad less.



Mmmm BOPP !

2009-11-24 @ 23:16:30

Nu blir det till att sova. Imorgon är enda dansfria dagen, vilket innebär... MYSTAJM med familj och älskling !! Vi kanske kanske kanske ska hyra nya Harry Potter filmen om den finns inne, pinsamt som det var gick jag och min snygging aldrig och såg den. Vi är rejäla HP nördar, så vi skäms som bara den... Hoppashoppas att det blir iallafall !

Natti.



Agyness Deyn, för snygg för att vara sann.


Schoolisch

2009-11-24 @ 14:05:17

Nu är jag på skolan. Har stannat kvar för att jobba lite matte med ma teacher, för nu jävlar har jag bestämt mej för att jag ska fatta ! Samma med NK:n, fast det är juh om möjligt ännu svårare, tjejerna vet varför... Right Fellan?
Jag och älskling slutar ungefär samtidigt, så idag går jag hem med honom ! Sen ikväll blir det plugg, dans och dans. ha en trevlig tisdags eftermiddag nu så hörs vi sen !

Sorry

2009-11-23 @ 23:58:48

Bad update, men hinner inte med nu. Det är så JÄVLA mycket med allt.
Sovgott !



Förra vintern


New Moon och en snowboard !

2009-11-22 @ 19:13:51




Det blev ingen uppdatering igår ! Så jag kör igenom vad vi gjorde idag istället. På dagen hämtade då som sagt Chrilles familj upp mej igår morse, för jag skulle följa med Chrille och hyra snowboard i Boden ! Nu är han på g på allvar, det blir spännande att se hur det kommer gå för honom i backen. Efter det for vi hur som helst in till centrum i Boden då, och kikade runt lite innan vi for och åt på Max.

Sen for jag och Chrille hem till honom efter det och blev bjudna på supergod middag, innan vi for in til stan för att möta upp mina giiirls ! Sen bar det av till en smockfull biosalong för att kika på New Moon.
Den var RIKTIGT bra, förstår inte riktigt folk som tycker den är sämre än första. Jag gillade att den var lite skämtsam, man fick skratta en heldel gånger. Ettan känns som så dödsseriös rakt igenom, jag tyckte nog bättre om den här faktiskt. Efter filmen gick jag, älskling och Felcia hem till mej ett tag innan jag och Felicia skulle sova.

Imorse följde jag min stumpa till bussen innan jag började jobbet ! Och nu är jag heeeelt slutkörd. Det känns verkligen att det är söndag !

Nu ska jag iallafall sluta babbla om allt jag gjort och göra lite nytta ! Ha en bra söndagskväll allihopa.



In for the kill

2009-11-21 @ 00:17:42

Nu ska jag sova så det kan bli imorgon och jag får träffa min älskling, klockan tio är han och hans mor här för att hämta upp mej ! Och vad vi ska göra då, det kan jag berätta mer om imorgon. Sov så gott allihopa !


Drop it, you've caused it yourself.

2009-11-20 @ 18:27:51

Fredagskväll ! Direkt efter skolan sprang jag iväg till frisan för att få mitt hår färgat. Jag är riktigt nöjd, ni får se resultat imorgon. ha en mysig kväll, det ska jag. Hemma med familjen framför tv:n, precis som jag ville ha det idag.



Renviken, förra vintern


Dans tonight

2009-11-19 @ 17:51:04

Yes, nu är min arm såpass att jag kan gå på dansen iallafall, sen hur mycket jag kan utföra är juh en heelt annan sak. Men kämpa ska jag hur som helst ! Idag har dagen varit superseg, jag hatar torsdagar och måndagar. Från åtta till fem utan håltimmar på måndag, från åtta till halvfem utan håltimmar på torsdagar.
Nu ska jag också passa på att hälsa en stor kram på min Felicia som var sjuk idag, och krya på dej !



Ha en bra kväll :)


Seriööööst

2009-11-18 @ 17:21:05

Alltså DAMN så det är ont i min arm, den liksom bara krampar ! Kan inget göra med den, den hänger bara slapp längs sidan, asvackert ! Som min kära vän Marléne sa idag; ÅH kolla, den där tjejen måste också ha tagit svininfluensa vaccinet ! Jag och Anna frågade då varför hon trodde det ? Hennes svar var så fint som; HAHA men för att INGEN normal person skulle gå runt sådär med hängande arm och axel NÅGONSIN ! ... Tack stumpan ;)

För övrigt så har jag varit en snabbis på stan med min snygging och jag hittade massa av sakerna jag la upp häromdagen... ÅH vill ha. Mitt löfte till mej själv om att inget köpa börjar slutta... Sorry mamma !
Förövrigt så såg jag att cooling Shire som tidigare varit MTV VJ hade skickat mej en liten kommentar. Awesome, jag gillar den killen. 




Ha en bra kväll !


Ingen dans idag.

2009-11-17 @ 18:58:24

Nej, idag blir det ingen träning för mej. Jag har tagit svininfluensa vaccient och uppenbarligen ska man inte träna samma dag. Kroppen säger emot om man anstränger sej sa sjuksköterskan, tyvärr. Såg fram emot streeten ikväll men jaja ! Min mor är i Stockholm så jag pappa och Joel ska se film och käka godis och lite sånt mysigt.

Just nu sitter jag på vår gamla dator på tal om ingenting, och kikar igenom lite gamla bilder ! Superkul, ska bjuda på några innan jag fortsätter hjälpa pappa med installation av hans nya filmkamera.



2006/2007



2006/2007



2007



Någon tjejkväll, Maja (tror jag) Jag och Sanna


2007, Slovakien



Jag i Slovakien
Jag. Boris, Kickan, Slovakien !



2008 tror jag ! Haha herregud.



Jag och Martina vintern 2008



Sommar 2008




Skolbal i nian, 2008



<33 Sommar 2008









Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram