Nicole, igen

2010-01-31 @ 22:45:50

Denna kvinna är bara så rätt !







Today's

2010-01-31 @ 17:56:23

Idag har jag umgåts med min mor. Det var lika toppen som vanligt. Nu är det middagstime !



Bodaborg

2010-01-31 @ 01:45:27

Under dagen har jag, Chrille, Janina och Kalle besökt bodaborg i Skellefteå. Vi hade galet skoj och skrattade en hel massa, även om vi inte var bäst och smartast alla gånger ;) Haha, kanske just därför också. Efter vi spenderat ca. 5 timmar där så for vi och käkade på max. På hemvägen somnade jag och Chrille i bilen på ett ganska udda sätt som Janina självklart fotograferade och garanterat lägger in på sin blogg imorgon, och säkert massa andra mysiga filmsnuttar och kort också. Tack gumman !
Nej nu faller mina ögonlock här, jag tror det börjar bli dags att krypa till sängs. Godnatt på er !



Paper gangsta

2010-01-29 @ 15:54:49

Äntligen fredag. Idag ska jag hänga med min mamma hela kvällen ! Jag ska laga henne middag (dock var det hennes idé, haha) och sen ska vi säkert se let's dance. Perfekt ! Sen måste jag lägga mej i tid inför morgondagen också... Då det är dags för Bodaborg !

Och för alla nyfikna så var jag juh till läkaren idag och kollade upp min konstiga bröstkorg. Läkaren sa att jag har ett ovanligt problem i benet som håller ihop bröstkorgen. Det är tydligen ett brosk som inte har växt ihop, eftersom jag rör kroppen så ofta när jag dansar så otroligt mycket. På en annan person i min ålder ska det ha vuxit ihop och börjat ersättas av ben, men inte på mej. Så jag får käka medicin i två veckor och träna vanligt, och se om det går över.  Hjälper det inte måste jag trappa ner på dansen rejält ett bra tag, vilket oroar mej. Har det inte blivit bättre på en månad blir det återbesök... Jag blir lite orolig att jag ska behöva halvera min träningstid eftersom det är så viktigt för mej just nu, men jag får vänta och se helt enkelt. Så nu behöver Anna och Marléne inte vara oroliga mer, jag lever och kommer fortsätta med det ett bra tag också ;)


Dagens tråkiga outfit


Friday is the best day of the week

2010-01-28 @ 23:05:30


I brist på annat...

2010-01-28 @ 18:29:23

... Hade jag tänkte kika in här och svara på lite kommentarer osv. Men självklart är blogg.se damp som vanligt och fungerar inte. SÅ det får bli ett litet inlägg istället.

Halv åtta är det dans som gäller, är dock lite orolig eftersom att det nämligen är något som inte stämmer med min bröstkorg... HM. Men jag ska kämpa och hoppas på att jag kan få gå från träningen utan smärtan som jag känner av alltför ofta nu. Som tur var har jag en läkartid imorgon klockan ett, för att kolla upp detta.



Agyness Deyn, FÖR snygg !


FINALMENTE

2010-01-27 @ 17:34:04

Ja som rubriken säger, äntligen. Äntligen är det hemska spanskaprovet bortgjort. Och det kändes tillochmed som om det gick ganska bra. Förutom hörövningen och den egna texten, det var bajssvårt. MEN jag ska inte ta ut något i förskott, för då kommer det bara stå en bokstav som betyg för mej. Så inga förhoppningar förens jag får se det på fredag med andra ord. Ikväll ska jag baaara göra det jag känner för, bland annat sitta här. It feels soooo good !



OMG I totally passed the test !!!!!!!!!!


Deprimerad

2010-01-26 @ 00:06:48

FAN vad jag är nere. Allt känns bajs. Jag kan inte dansa för allt plugg, men jag fattar ändå inget av det jag pluggar. Prov på onsdag och jag vet inget fast jag pluggat två timmar idag. Grattis ! Jag ska ta och lägga mej i sängen och vara arg och ledsen på mej själv tills jag somnar. GODNATT.



Español

2010-01-25 @ 19:02:42

Ingen träning för mej idag. Fick nämligen veta av min spanskalärare IDAG att vi har prov på ONSDAG. Toppen, jag kommer få plugga så galet hårt. Men visst, det är så det får bli. Hoppas att ni alla kommer ha en bättre kväll än jag kommer !



Jag vill ha sommar, jag orkar inte med alla måsten just nu.


Grandma's the greatest

2010-01-25 @ 00:19:09

Nu har allt med jackan och min feta ångest löst sej. Pappa ska ordna så jag får lämna tillbaka den imorgon, så ska vi skaffa mej en ny skinnpaj istället. Det behövs då kan jag säga, min andra fullkomligt hänger och är sliten som jag vet inte vad. Men jag har använt den väl, så det är ju bara bra ! Innan jag somnar ska jag dra en kvällens, och dessutom ska ni få se sveriges mysigaste tröja som jag fick av min mormor idag. Puss på henne !



Halsduk, H&M Divided
Skjorta, Blend
Linne, Gina Tricot
Jeans, Monki
Klocka, D&G



Myströja, Mommo (He he)



Är bloppis ett bra alternativ ?

2010-01-24 @ 17:17:36

Jaa, nu har jag då köpt min pälsjacka, men ångrar mej. Mina föräldrar har fått mej att inse att jag helt enkelt inte behövde den, bra jobbat Anna. Så jag undrar då, tror ni att en bloppis skulle vara i sin ordning ? Tell me !


NU

2010-01-24 @ 03:38:02

... Ska Anna sova, sådetså ! Godnatt på er.


Kläääder <3 säger jag bara. HE HE


Mattepatte fixar !

2010-01-23 @ 23:22:00

Jag är en lycklig dotter. Min pappa köper kanske jackan åt mej. HÅH, snällt värre. Vad hände med honom lissom.
Nej förlåt pappa, love you !



"I min familj gillar vi inte att vara med på bilder på bloggar minnsan !"


The City

2010-01-23 @ 17:19:38

Har alldeles nyss kommit hem från ett stadsbesök med min älskade. Han köpte en heldel fina saker, KUL för honom säger jag bara. Jag hittade dock en galet fin pälsjacka för endast 300kr. Nästan för bra för att vara sant, den var alltså på 70%. Dum som jag var köpte jag den inte, har ingen aning om varför. Jag är tillochmed i behov av en höstjacka. Jag tror att jag ska försöka få tag på den imorgon ! Det fanns nämligen bara en enda kvar och den var i min storlek.
Ikväll kommer det lite gäster hit, lite vuxna och lite av min brors kompisar. Haha, lattjo, men kanske att Chrille får lov att komma hit efter middagen. Vi får helt enkelt se vad som händer !



Sockor ända från dagistiden

2010-01-22 @ 23:45:51

Kan ni fatta ? Jag kan fortfarande ha sockorna jag hade på dagis... Otroligt. But I don't mind, dom är supermysiga ! 35-36 i storlek är sällan till sina fördelar, men ibland så kommer dom små liven till nytta dom med...




Nu vinkar jag och mina raggisar godnatt !






Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram