<3

2009-05-30 @ 13:36:01

Det är jobbigt just nu. Det är jobbigt. Det är jobbigt att det ska vara så jobbigt, och det är jobbigt att det ska bli såhär nu. Allt är jobbigt. Jobbigtjobbigtjobbigt.



Älskade vännen...


Dansshow idag plus imorgon klockan 15.00 och även 18.00. 

/ Anna 

You say you only wanna dance

2009-05-29 @ 16:27:11

Markus Fagervall var idagens och sjöng på en scen mitt i stan, alltså, DAMN he's hot.







Ojoj ;) Nog om det, nu ska jag käka och sen iväg på genrep heela kvällen lång.

Ciao ! / Anna

Vi Vet Båda Två Att Det Blir Bäst Såhär

2009-05-27 @ 21:48:16

Hello folks ! Idag har varit en behaglig dag. Jag har sovit länge, varit på två lektioner, som båda var roliga på sina sätt. Först NK, riktigt intressant lektion. Det slutade med världens diskussion vilket är bra för mej, jag minns precis allt. Efter det hade vi gympa. Kanske inte fullt så seriös lektion, men roligt hade vi ! Eller hur tjejer ?
Efter skolan besökte jag Henke, det var mycket skönt att få prata med honom igen, även om vi inte gjorde så mycket. Jag har saknat honom.

Senare ikväll har jag hunnit med scenrepetition med mina småtjejor igen, och snart gäller det ! Det kommer gå superbra, det känner jag på mej. Imorgon har jag scenrep för egen räkning, alltså med gruppen jag själv dansar i. Plus det sista repet med alla nummer innan genrep och sen show ! Jag längtar, jag ska ge allt !

Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdagkväll snyggingar. Själv ska jag bara ta det lugnt !

Såhär såg jag ut idag


Tröja, Carlings Herr
Jeans, Monki
Ryggsäck, Monki



Kram ! / Anna

Förlåt

2009-05-25 @ 23:12:34

Dansshow i Kulturens Hus den 30-31 Maj, BE THERE !


Nytt









Luddig Hatt, H&M
Örhängen, Gina Tricot
Tunika, Indiska


Snygging bilden längst ner :)
Godnatt ! / Anna

JA !

2009-05-21 @ 00:43:25

Då var det dags igen ! Modeshow idag på Lärkan med Chrille, mode och design treornas slutproduktion. Den var supercool och kläderna var urfräna, dock varade det aningens för länge. Satt bara och längtade till slutet då ma girl Frida Svetlana Wedin och snyggFernanda skulle upp på scen. Och det var värt väntan, ni rockade tjejer :) Chrille ville dock klaga aningens, eftersom att endast ett par killkläder visades, och det var nog anpassat för lite yngre köpare än honom...




Blommig Påsryggsäck, Monki
Magtröja, Åhléns
Pennkjol, Gina Tricot
Jeansleggins, VILA
 Och alla bryr sej, jag vet (;


Just nu så ligger jag och vill egentligen bara somna, känner mej så galet dåsig och trött. Så, godnatt på er !

/ Anna


GångerparentesminuspluskvotenurrombANNASTÄDADITTRUM

2009-05-19 @ 16:43:46

Hejsan.
Idag hade vi nationella B delen i matte, det gick väl rätt okej, och det är väldigt skönt att det är över !
Egentligen finns det inte så mycket att säga om denna dagen i övrigt, förutom att jag ikväll ska på Kungliga Balettakademins show på Kulturens hus med Amanda. Det ska bli spännande, jag längtar. Förövrigt känner jag mej irriterad och less, skönt att Chrille just nu är glad som en solstråle och lyser upp min tillvaro dom dagar vi träffas ! Jag antar att jag känner stress inför sista skolarbetena, bl.a.
Dessutom kom min far in här nyss och var arg för att jag hade en svinstia till rum. Min svinstia består av tre klädesplagg på min soffa och en obäddad säng som jag faktiskt tänkt bädda innan han ens sa något om det. Ibland förstår jag mej verkligen inte på er föräldrar...

Jaja nu ska jag ta och vila mej lite innan ikväll, ni får en tjusig bild på något som just nu ligger i min garderob innan jag avslutar det här inlägget.


Min supersnygga magtröja ! Tack Emma, höhöhö (;



Ha en bra tisdagskväll ! / Anna



Måste då självklart tillägga att jag just kom hem från dansshowen. Dom var galet grymma, jag önskar jag når dit en dag jag med... Kanske en gaaalet lång väg men ! Haha, man kan väl drömma right ? Extra plusplus till Emmie Asplund Eriksson, du var juh inget annat än bäst helt enkelt ! :) Kan inget annat säga än GRATTIS !

Nu ska jag kojjsa sött :) / Anna

Ursäkta !

2009-05-17 @ 20:18:56

Jaa, ursäkta för OTROLIGT dålig uppdatering på senast. Men det ska bli ordning på det kan jag lova !
Jaa, sen jag sist skrev har jag hunnit med att bli aningens friskare, sola en heldel, använda mina jesussandaler utomhus utan att frysa, sååå skönt. Dessutom har sommaren smugit sej på och det är väldigt grönt ute, man blir så otroligt glad när man tittar ut genom fönstret :)

Jaa, och igår så var jag med min Christoffer, det var nämligen vår ett år och en månads dag. Tänk vad tiden går fort !
Vi solade då, sen så gick vi och handlade åt pappa som senare bjöd oss på bland dom godaste kycklingsallader ni kan tänka er ! Salladsblad, walnötter, minimajs, nektariner, tomat, kidneybönor, bacon också kycklingen såklart ! Dessutom blandar man i en supergod salladsdressing innan man serverar. Om många tycker att detta låter intressant kanske jag kan lägg upp ett recept senare, det är verkligen värt ett försök !
Jaja, sen käkade vi jordgubbar och en kladdkaka min bror gjort som var riktigt god och kikade eurovision.
Jag tyckte inte Norge var så bra så dom borde vunnit... Jag menar visst låten var bra men är det någon som håller med om att den kanske var lite överskattad ? Nåja, jag blev nöjd med Islands andraplats, den låten var ordentligt vacker. Dessutom kom vår Arash på en tredje plats tävlandes för Azerbaijan, det tyckte jag också var riktigt kul !
Min älskling åkte hem ikring ett och jag kröp ner i sängen ganska påengång.

Sen idag har jag haft danslektion med mina duktiga streetelever. Jag är så stolt över mina flickor ! Och snart nalkas dansuppvisning, riktigt riktigt spännande.

Nåväl nu ska jag se en film med min far, hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagskväll.



Mina älsklingar !


/ Anna

Sjuk

2009-05-14 @ 18:01:18

Vaknade, kunde inte stå upp, somnade om. Vaknade igen klockan halv tolv och var öm på huden. Jag kan inte ta på mej kläder det gör för ont. Och solen skiner ute, BARA för att retas. Irriterande ? Jo en aning.
Förövrigt kom min Christoffer hit med plugg åt mej för ett tag sen som han åkt och hämtat på skolan, han är så snäll :)

Jag ligger och suktar efter snygga bikinis ! Den från Cubus om ni minns ? Den tog tragiskt nog slut. FAST jag är inte så förvånad, sånt händer mej varenda gång ;) Haha ! Hittade tre på H&Ms hemsida iallafall !


 

Vilken tror ni ?





Ha en fortsatt trevlig torsdag, och glöm inte andra semifinalen av eurovision songcontest ikväll ! KRAM ! / Anna


http://chrstffr.blogg.se, KIKA IN SNYGGINGEN ! (;

2009-05-12 @ 18:42:38

¡ Hola guapos ! Idag har jag hunnit med att vara i skolan, dansa massamassa, bli irriterad, bli sjukare, lägga undan min fina randiga bikini och dessutom hittat en billig kjol från indiska jag vill ha på skolavslutningen ! Hoppashoppas jag får den ;) höhö. Ikväll blir det plugg och en heldel tv tittande eftersom jag tänkt kika på melodifestivalen.





Blommig Påsryggsäck, Monki
Jeanstunika, Gina Tricot
Leggins, Gina Tricot
Gladiatorsandaler, Duffy
Armband, Snö
Indianhårband (På Armen), Gina Tricot
Örhängen, Gina Tricot



C ya'll / Anna


-

2009-05-11 @ 00:12:04


 

IndianhårbandHalsbandÖrhängen

2009-05-09 @ 21:41:19

Idag har jag fått ett halvt hårband av min älskling, (betalade hälftenhälften, haha) och jag har också köpt ett halsband och ett par örhängen superbilligt :)
På stan kikade vi på emd coola som vi är, sen såg vi även han som spelar pappa i telia reklamerna, gunnar om jag inte minns heltokigt ! Han gjorde ingert speciellt, gick på stan i Luleå med sin fru och barn..? Haha udda, vem åker till Luleå och shoppar över helgen ? Ahja, det var juh roligt hursomhelst ! Sen gick vi iallafall och åt foccacia på Mat och Prat, det var supermums ! Nu har vi just käkat annanaspaj och ska pysa iväg till honom ! 







Halsband, Gina Tricot
Örhängen, Gina Tricot
Indianhårband, GinaTricot



Gina <3 ;)

/ AnnaH

Svårt Att Bestämma Mej !

2009-05-08 @ 17:38:12

Jaa, jag har ingen aning om vilken bikini jag vill ha...




'

Vad tycker ni ? Jag känner mej ganska sugen på den randiga men !


Ni ska få en somrig låt här också, med världens gladaste Kevin :) Känns det som iaf, håller ni inte med ?





 
(Glöm inte att rösta på mej nu, HÄRHÄR (:  )


Later / Anna

Cändy

2009-05-07 @ 18:19:15

Plugg, Pussar och GODIS, ohja.




MUMS !

Rösta på mej HÄR  så är ni coola (h)

Hejdå/ Anna


Toblerone <3

2009-05-06 @ 18:13:34

Ja, det är vad jag sitter och käkar nu ! Så himla gott, fast egentligen dumt. Jag äter det bara för att jag är hungrig, dumt att stilla hungern med chokladbitar, men så kan det  gå (; haha ! Nere på tv:n går det hockey förfullt, och jag undrar hur det kommer gå för mej att plugga ikväll egentligen. Jag har massa å göra så jag måste verkligen dyka ner i böckerna, hur motigt det än känns.
Förövrigt så badade vi på skolan idag, det var riktigt roligt. Efter det så följde jag med Snyggemma och Coolanna till Aeon för att beställa tid åså åt Emma, eftersom hon ska tatuera sej snart ! Jag blir så avis så jag vet inte vad. Dessutom finns det en risk att snyggingen som hjälpte oss där ska tatuera henne, ååh life is unfair... Höhö !
Sedan var jag förbi älsklingen en snabbis eftersom jag glömt min nyckel och ingen var hemma.

Nej ! Nu funderar jag starkt på att slänga in en smoothie i mixern och sätta igång med plugget... Huvva.




Jagärcool !


Vi hörs senare, Puss / Anna

Säga vad man vill, men den här är fin !

2009-05-05 @ 20:59:29

Jo, säga vad man vill om Darin, själv diggar jag faktiskt inte killen ! Men den här låten är vacker, och har ett otroligt bra budskap med tanke på att den är ett samarbete med hjälporganisationen FRIENDS. Jag gillar den, och jag gillar det den står för ! Sådetså :)




Just imagine how you would feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's ok with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you



/ Anna !





Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram