Valborgs !

2009-04-30 @ 18:42:07

Snabb inlägg, idag har jag varit på stan med älskling och köpt mej ett par nya jeans inför ikväll ! Jag ska käka hemma, sen ska jag ut med min snygging och träffa folk och vandra in emot stan och kika på majbrasan, om det blir någon vill säga ! Nu ska jag göra mej iordning, bilder kommer senare :)



Hoppas ni får en trevlig kväll ! / Anna

VIP

2009-04-28 @ 22:26:26

Dagen har varit allmänt seg, däremot var kvällen med tjejjorna supermys :)
Först gick vi hem till Janina och bara tog det lungt för någon sekund, och sen gick vi för att handla pommesfrites till kvällen :) (På ICA tjöt jag när jag skulle gå genom larmstaplarna av någon oförklarlig anledning)
Vi tog ytterligare en promenad för att hämta stekpannan på ett hemligt ställe, och sen så "pluggade" vi...
Tillslut satte vi igång med maten och det blev sååå gott ! 
Proppmätta som bara den drog vi oss till Gina och jag hittade en tröja som inte fanns i rätt storlek, och ett par jeans som jag inte hade råd med. Dom andra två shoppade däremot på ! Ojoj, livet kan vara orättvist. Sedan gick vi till JC (där jag också aktiverade larmet ? Jag förstår ingenting) och snabbkikade runt lite, innan Felicia satte sej på bussen, Janina vände på klacken och traskade hem till sin lägenhet, och lilla jag tog min röda cykel och trampade hem. Förövrigt har kvällen bestått av mycket skratt, snack och tokerier !



Fyfan vad dom är snyggiga...

Hursomhelst, godnatt och sovgott !
/Anna


Nyklippt med nya underkläder !

2009-04-27 @ 19:03:04

Japp, idag har jag klippt mej och färgat blonda slingor inför sommaren då jag planerar en blond comeback ! Fick även två par rearearea trosor från Gina av älsklingen :) Höhö.



 




Jeanstunika, Gina Tricot
Glansleggins, Gina Tricot


Och på tal om Gina Tricot ! Imorgon ska jag och mina snyggingar Felicia och Janina på VIP kväll på Gina, med massa rea ! Dessutom ska vi mysa hemma hos Janina efteråt med lövbiff och pommes ! Supertrevligt kommer det bli.

Trevlig kväll ! / Anna

Helgen är över...

2009-04-27 @ 00:02:44

... och synd är väl det ! Jaja, jag har iaf umgåts med min man, vi har kollat film, både australia och systrar i jeans 2. Dessutom har vi solat, besökt stan, bakat en mumsiga gräddtårta med jordgubbar och mandariner, och pussats en heldel !




Jeansjacka, Zoul
Blommig Påsväska, Monki
T-shirt, Chrilles
Pennkjol, Gina Tricot
Glansleggins, Gina Tricot
Converse







Tårtan

 

Chrille, jag älskar dej så :')

Godnatt ! / Anna



Ohja !

2009-04-24 @ 19:14:04

Idag skrev vi engelska nationella i engelska - skrivdelen. Det gick super bra :)
Jag har införskaffat detta indianband idag, riktigt billigt var det från indiska !





Nu ska jag käka middag och sen ringa pälsk :)

Ha en bra kväll ! /Anna

Rubrik ?

2009-04-23 @ 22:48:41

Jag har ingenting att säga om denna dagen, som inte blev alls som den skulle så...



Godnatt på er...

Snabbinlägg

2009-04-22 @ 19:06:00

Nu middag, sen dans !




Hoppas ni får en lika rolig kväll som jag. Imorgon ska jag vara med min man så uppdateringen kanske inte blir den bästa, :)
But 'til then,  sovgott snyggingar !


/ Anna

Dancing

2009-04-21 @ 17:34:12

Kom just hem frå plugget, ca. 3,5 timmars dans i streck >< Slå det ni...
Bilder är alltid roligt, så nu slänger jag in några !



Halsduk, Ichi
T-shirt, Älsklings
Hängslen, Akne
Jeans, VILA


Nu ska jag ta och gå ut i solen ett tag ! Pussss / Annna

Nightiiie

2009-04-20 @ 23:59:48

Godnatt på er och sovgott, för det ska jag iaf försöka göra !






Ni ska få en mindre lugnande godnattvisa också, den ger den exakta motsatsen i kroppen om det nu är att få somna man var ute efter ! Haha.


 

/ Anna H

Gårdagen...

2009-04-19 @ 12:44:09

...Bestod av lite plugg, lite sol, lite promenixx, lite mamma mia och massa pussar :)


Indianband, Gina Tricot
Tröja, Vero Moda
Pennkjol, Gina Tricot
Glansleggins, Gina Tricot
"Blommig Väskpåse", Monki









Också kväll..,





På kvällen drog jag på mej älslingens tröja från Carlings och min skinnjacka, plus en halsduk från Ichi. Till vänster en bild på någon snygging jag träffade ute ;)



Jag gör mej bra på bild









Han där, han är min !


Ha en bra Söndag ! / Anna







Den här låten är faktiskt riktigt bra !

2009-04-18 @ 18:29:34


Good Charlotte - The River

Nyss fyllda ettåringar !

2009-04-17 @ 20:30:58

Gårdagen i bilder, galet minnesvärt :')



Detta fick jag av min älskling, en supersöt blommig väskpåse från Monki, och dessutom jordens snyggaste jesusandaler som jag gått och smygkikat på, tack snygging !...



...Och dessutom fick jag ett så här fint kort som han gjort själv :')




Maten vi delade på, Fyra små rätter ("klassikern", hiho), och nasi-goreng kyckling med räkor, skinka och stekt ris, supermums !



Kvällens påklädnad bestod av:
Skinnjacka, Björnsskinn
Svart enkel tröja, H&M
Blommig kjol, Monki
Brett nitbälte, MQ
Converse



VI ! Jag älskar dej Christoffer :)




<3

Vi Fyller Ett År Älskling, Ett År ! :') <3

2009-04-16 @ 00:51:37

Jag älskar dej så extremt mycket och jag har längtat ihjäl mej efter det här ögonblicket, det är något att minnas för alltid.
Vi har gått igenom så mycket jobbigt, så mycket avundsjuka, svartsjuka, missuppfattningar, felsteg, och ja gud vet vad, och det har för det mesta varit jobbigt och galet tungt. Senaste tiden har varit så osäker och vi har behandlat varandra så oerhört dåligt många gånger, men vi kan bygga upp det här igen, det är verkligen det enda jag vill och det menar jag ! Alla underbara stunder vi delat och alla minnen som finns överallt i den här lilla staden, även om andra inte förstår så vet jag att du gör det :) Och att du vet att jag förstår ! Du är inte bara min pojkvän, du är min bästa vän också och förstår mej som få andra jag någonsin träffat, och jag är så glad att jag alltid kommer ha dej i mitt liv ! Jag ser fram emot vår kommande tid tillsammans, och jag kommer minnas det första året som om det var igår för resten av mitt liv..,


Nu







Och För All Framtid



that's how i feel whenever you ain't there, it's no air... :') / Anna


Chrille här!

2009-04-11 @ 00:18:05

Eftersom Anna inte kan uppdatera då hennes internet inte vill fungera så tänkte jag att jag kunde smita in här och skriva ett litet inlägg! :)

Imorgon bitti åker min älskling till Renviken och är där tills på måndag! Hennes dator stannar hemma hos henne så det blir ingen uppdatering hära :( Jag kommer sakna henne som en jag vet inte vad, men jag får tänka på tisdag då jag får träffa henne... Då ska jag pussa på henne som en tok :D

Nu för ett tag sen kom jag in efter att ha följt min älskling hela vägen hem! Vi träffades ett litet tag nu ikväll så jag kunde ge henne hennes kamera som hon ska ta med dit bort. + att vi då fick pussas och gosas en snabbis så vi fick oss ett mysigt adjö! :)

Åh, jag kommer sakna dig jättemycket min sötunge, jag hoppas du får det skönt där borta, men du får förbereda dig på en massa pussar och kramar från mig när du kommer hem! Hihi.
Jag älskar dig så mycket! ♥

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och pömsa! God natt :) /Chrille



-

2009-04-08 @ 22:16:31

Aprilapril ! Nä kanske lite sent men. Tatueringen är tyvärr tyvärr inte äkta, hoppas ingen tog illa upp  ! Min kära vän Anna A ritade den dock på mej idag, grymt duktig tjej :') Den är lugnt ett alternativ till framtiden ! Jag har så länge velat göra en tatuering, men då har jag antingen velat göra en innanför vänstra höftbenet eller en ovanför någon av brösten. Men nu har jag då ångrat mej, det är juh verkligen otroligt fint att ha en på handleden också ! Det blir att fundera på tills det blir av, en tatuering ska jag då bannemej ha iallafall ! Var tycker ni det är fint med tatueringar ? Ge mej lite inspiration ! Bakom ena örat kanske ?



Så coolt, kanske där..?




Eller kanske lite mer sådär..?




Pussochkramochsovgott ! / Anna





Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR





Affiliator Affiliateprogram