Keep on going

2009-10-31 @ 23:10:34

Ni får en bild till ikväll, bara för att jag är så generös ;)Ha en bra fortsatt lördagskväll !

SO damn fun

2009-10-31 @ 20:53:35

Nu är vi hos Janina på party jag och alla mina älskade ! Det strömmar in trevligt folk och jag är inget annat än tacksam. Singstar går och går och vi skrattar en massa. Kan det bli bättre ? Jag är tveksam.
Jag och min älskade Janina förra gången !


Myskwell !

2009-10-30 @ 19:41:42

Ikväll blir det riktigt mysigt. Jag och älskling ska kika på idol och äta grönisar med dipp !
Men först ska vi ringa Janina om imorgon, då det är partaaaj ! Och dessutom ska vi fota Chrille i hans nya fina utstyrsel inför snowboardåkningen ! Han är superstolt ska ni veta. Haha !
En fin bild Chrille ritat !


Min bara min !

2009-10-29 @ 20:24:51

Satt och kikade runt på bilder på min man... Och DAMN så fin han är !
Jag älskar dej -v-


This is why we have reherseal !

2009-10-29 @ 14:14:34

Alla som sett MJ filmen känner säkert igen dom orden. Han sa dom ett antal gånger under filmens lopp. Den var hur bra som helst, jag och min Chrille är bådatvå stooora fan och har varit sen vi var små, så det kunde inte blivit bättre. En stor biosal propp med folk, godis, popcorn och min älskade vid min sida. Det var bland det bästa jag gjort... Och sett ! Det känns bara så tragiskt att han aldrig fick genomföra sin show, som han lade ner all tid och energi på. Usch...

Idag består dagen mest av plugg och även lite övningskörning för första gången... PIRRIGT kan jag lova. Men det kommer säkert gå vägen !
You where the greatest our world ever saw. Ain't no sunshine when you're gone.


Dagen i kort !

2009-10-28 @ 19:48:21

Idag har vi gjort något riktigt roligt jag och min Chrille, vi har nämligen kikat på snowboardkläder åt honom ! Han ska börja joina mej i backen nu, jag längtar ! (Speciellt till när han ska försöka lära sej, HE HE HE, det lär bli många goda skratt inom familjen Hellgren)

Snart ska vi börja röra oss mot staden för biokväll. Det blir något alldeles speciellt, nämligen Michael Jackson filmen. I can't wait !


Lite bilder från dagen:


Örhängen, H&M
Pälskrage, Gina Tricot
Jeansskjorta, BikBok
Skinnjacka, Goldstein
Strumpisar, Indiska
Påsväska, JC
ConverseHave a nice evening !

 


My mum, she told me better and I love her so <3

2009-10-25 @ 23:39:31

Jag hänvisar HIT.
Jag har inget mer att säga alls. Och jag vill inget säga heller, det är så bra !


Jag älskar dej Christoffer, så fruktansvärt mycket.


Laura Pausini

2009-10-24 @ 14:10:09

Det är så roligt, sånt här lyssnar ju min farsa på. Och ja, nu jag med. Jag fattar ju inte ett ord hon sjunger, inte ett enda ord, men det berör ändå. Den här låten är riktigt vacker ! Den är värd lite credit.Many girls, so little time

2009-10-23 @ 18:29:31

Skit. När man blir bättre och får träffa folk och inte behandlas som ett äckel ingen vill veta av så får man ändå sitta själv. Jag saknar och behöver min pojkvän, vi har knappt setts på en vecka... Halva jag saknas. Men jag får vänta tills på måndag för han har inte tid ikväll... 
Det här suger.

Nu ska jag äta middag med min mysiga familj och lägga mej tidigt. What a fridaynight ! Score.Svininfluensan.

2009-10-19 @ 12:54:06

Mina vänner, det är nu konstaterat att jag har fått svininfluensan. Jag har fan inte tid med att vara sjuk !! Det här suger. 

Hursomhelst, här har ni bilderna jag lovade:

 
Pälskrage, Gina tricotÅterfunnen t-shirt, Gina tricot


... Och slutshoppat !!

Nu ska jag sova, sovasovasova bort den här skiten !
20/10 2009

IDAG FYLLER MIN FAR 50 ÅR !! Jag vill gratta honom med hela mitt hjärta och be om ursäkt för att jag skrämmer iväg hans gäster med denna hemska sjuka. Men ikväll ska släktingar komma så då får jag leka Harry Potter uppe på mitt rum, ensam när familjen har fest eftersom dom skäms över mej ;) Haha nej inte riktigt, men jag vill juh inte smitta så. Grattis min käre far hursomhelst, hoppas din dag blir TOPPEN.

Jag älskar dej :) <3


Sjuksjuksjuk...

2009-10-18 @ 13:33:47

Ja det är vad jag är. Förbannat sjuk tillochmed ! Ni ska få se min fina nya halsduk och ett återfynd som gjorts i min gartderob ikväll... Eller imorgon. Jag vet inte om jag ens orkar stiga ur sängen idag nämligen. ALLT gör ont. Allt. Sitta, stå, ligga, lyfta, titta, röra på mej och även att blunda. Fyfyfyfy !

Ha en bra söndag alihopa, puss !


LÄS ALLA SHOPPINGÄLSKARE !

2009-10-16 @ 18:45:42

Okej, jag kom just överrens med mej själv. När jag blir stor, whatever då kan jag väl göra som jag vill med mitt stora feta inresse för kläder. Men nu är nu. Jag ska köpa mej en halsduk vilket jag behöver, min nuvarande ser allt för taskig ut. Mitt sista plagg på länge, en pälshalsduk som jag vill ha och behöver. Sen är det stopp. Jag ska inte köpa saker, det leder inte till något bra. Jag fick klart för mej idag att det räcker nu och jag ska verkligen försöka. Bara sånt jag behöver, och då SKA det behövas ! Alla vänner och min finafina pojke, ni får hjälpa mej genom denna svåra tid... Haha, nej men på allvar. Jag tror att när det gått ett tag känns det inte lika nödvändigt längre, eller vad tror ni ? 

Jag ska starta morgondagen med att lämna tillbaka ett par leggins som jag hade tänkt ha till på dansen, och jag ska göra det och vara stolt efteråt. DET NI !


 


SENNA !

2009-10-15 @ 19:12:55

Idag klättrade vi i skolan, och om ni bara visste hur kul vi har i Es2B under klättringstimmarna, ojoj ! Bilderna är smygsnodda från DENNA bloggen !
Dags för dans ikväll och lite mys när jag kommer hem, ska kika på filmer från när jag var kring två år, spännande.


Fest !


-

2009-10-14 @ 17:55:09Jag vet inte vad jag ska skriva så. Hej :)


L-E-S-S

2009-10-13 @ 14:58:07

För det första tänkte jag ta och berätta för er hur otroligt kallt det är i mitt rum. Och nu funkar tillochmed elementet, får nog försöka ta och dra upp värmen lite... Typ... Snart.
Jag ska visa er lite sena bilder på några presenter som inte lyckades komma med sist, och lite annat snyggigt nytt.


Grovt virkad tröja, Monki (Tack Älskling)

Örhängen, Glitter
Bralls, BikBok


Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram