Bilder från i fredags

2010-08-31 @ 20:09:42Känsloladdat, vackert.

2010-08-31 @ 00:32:58

Nog för att Lisa Nilsson inte är min "musiksmak" om man nu ska kategorisera så trots att jag faktiskt lyssnar på allt, men jag sveptes absolut med till 100% när vi väl satt inne i stora salen och hennes röst fyllde upp hela rummet. Hon är otrolig, hennes röst är verkligen genomträngande. Dessutom är ju kvinnan bara alldeles för vacker för att vara sann ! Och hennes texter går förövrigt nästan alltid att reletera till, här är de två låtar jag verkligen tycker mest om och, enligt mej själv, har texter som får minnen och tankar att flöda. Jag kan tänka mej att de som delat mycket känslomässigt med mej förstår och känner, tänker, och minns, de med. Så, lyssna gärna igenom dessa två.Allmänt less

2010-08-30 @ 15:59:44

Den här dagen har varit långt ifrån bra. Dystert väder, kallt, en skit start på dagen, tråkiga lektioner, en heldel irritation och ja, låt oss säga.., så många dåliga "möten" som bara var möjligt. Min klädsel för dagen var inte heller av det roligare slaget, har verkligen idétorka. Men, slänger upp en bild på det iaf ! Snart ska jag och pappa ut och springa och sen ska jag åka med honom och mamma på Lisa Nilsson i Kulturens Hus. Kanske inte min musiksmak direkt, men jag tror att det kan bli mysigt hursomhelst. Ciao !As promised !

2010-08-29 @ 20:41:15

Den här dagen har varit allmänt stressig, med plock och fix och konfirmationsfika och tjosan. Hela familjen blev så trött att vi typ dog allihop när gästerna gått. Menmen, jag har tagit massor med bilder både på fredag med brudsen och från konfirmationen, så några dyker upp inom kort ! Nu, bild på mitt nytillverkade örhänge, som utlovat !Nytt örhänge

2010-08-29 @ 00:56:43

Har tillverkat mej själv ännu ett örhänge ! Har ännu inga bra bilder, det kommer imorgon, men tänkte ge er en förhandskik innan jag kojsar. Godnatt på er ! Shania Twain = ALLTID sexiga killar !

2010-08-28 @ 12:21:08

Jag satt och kollade mtv - best of imorse. Då var artisten som de spelade låtar av Shania Twain, och jag la då märket till något som jag inte tänkte på när jag var mindre, såklart. I ALLA hennes videos är killarna så sjukt fruktansvärt jävla snygga ! Tre smakprov här under, enjoy ! Mums på fullaste allvar.


OMG.


Häng med grabbarna (b-rudarna)

2010-08-27 @ 17:29:14

Dags för årets surströmming hos grannarna, senare kommer brudarna hit och vi ska äta så mycket onyttigt som vi bara orkar och kika film, plus att det lär bli en heldel skitsnack. Sånt som tjejer gör och gillar helt enkelt ! Det blir förmodligen supermysigt. Ha en fin kväll allihopa !

-Väldigt slarvig dagens i kombo med alltid lika seriösa ansiktsbilder, men det får duga !


Kill your darlings

2010-08-26 @ 23:02:19


- Godnatt !


Street fortbildning

2010-08-26 @ 21:10:43

Idag var sista dagen av tre med streetklasserna, förberedande inför nu när terminen börjar igen. Så, nästan söndag är det dags att börja undervisa igen ! Vi har haft Emmie hos oss, och hon har haft lektioner med oss streetlärare i tre dagar, som sagt. Hur kul och givande som helst, väldigt tråkigt att det inte blir fler ! Hursomhelst så är jag ganska slut i kroppen nu, så ska göra mej lite té och kika tv. Ni får ha en fortsatt mysig kväll !Diddy - Dirty Money - Hello Goodmorning feat. T.I. & Rick Ross, förjäkla bra låt !


Min bästa vän

2010-08-26 @ 15:00:06

Bild från förra hösten, vi är galna ! Mohaha.-DU är bäst !


Långkjol, spetslinne och skinnjacka

2010-08-25 @ 07:37:01


Leopardhårband - Indiska
Örhänge - Hemmagjort
Halsband - Glitter
Klocka - D&G
Ringar - Glitter, H&M, Åhléns
Linne - Gina Tricot
Skinnjacka - Jofama
Långkjol - Åhléns
Väska - Diesel


Perfeccct

2010-08-24 @ 17:23:17

Perfekta skor, från färg till klack till slitning till form till passform. Jag är typ mållös, stum. Perfekta.
WANT SO BAD U CAN'T EVEN IMAGINE. Jag börjar snart gråta eller något liknande.Rolig historia... eller ?

2010-08-23 @ 22:50:09

Nu ska ni få höra en rolig historia, en sann sådan !

-En man och hans dotter har just skjutsat sonen/brodern på träning, och bestämmer sej för att springa milen på F21 under tiden sonen/brodern tränar. Mannen och dottern har aldrig sprungit spåren på F21 förut, men tänker att det inte bör vara något problem. De börjar springa och allt går fint, tills skogen börjar täta sej runtikring och de två märker att pilarna och skyltarna som visar var man ska springa inte riiiiktigt är så täta och väl utplacerade som man kanske kunnat hoppas på. De pratar och springer och ser till slut en hjort, enligt dottern och en hare enligt mannen. De bestämmer sej för att kolla efter, och slåt vad om vad det var, hundra kronor. De letar och smyger men "hjortharen" tycks ha sprungit iväg. De ser sej omkring och märker då att dom... just det, sprungit helt fel. Det tar tio minuter att komma in på rätt spår igen, och de fortsätter springa. De tappar bort sej ytterligare en gång, denna gång i en kvart. Detta händer ännu en gång, och börjar nu bli irriterande. Resterande av vägen går bra, ända tills det står att en kilometer nu är kvar att springa. De springer på och tycker att nog var det fan en lång kilometer, tills det märker att inga fler skyltar dykt upp på ett bra tag... JUST. Fel väg, IGEN. Denna gången var felet ca. 2 km långt, och fruktansvärt irriterande. Tillslut tar de sej tillbaka och vid bilen står brodern och väntar och ler, vilket inte mannen och dottern gör. ALLS. 

EN mils springrunda resulterade alltså i ungefär en och en halv, minst. FRUKTANSVÄRT roligt. Kroppen värker så jag storknar, och det är inte ens dagen efter. Imorgon blir inte en rolig dag... inte.

Förövrigt var det första dagen av mitt sista skolår idag, och jag fick träffa mina brudar. GULD !
Nu, godnatt.Ingen Anna utan hennes Anna

2010-08-22 @ 04:40:59

ANNA Anna Anna, min fina Anna, kommer hem från en hel vecka i utlandet imorgon. DAMN så jag saknat dej babe, välkommen hem <3Från Scorett

2010-08-21 @ 16:44:51

Dessa två par skor från scorett är riktigt ögongodis, och hade jag behov och råd hade jag utan tvekan införskaffat. MEN, man kan ju önsketänka ! Right ?
Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram