ALANYA BITCHES !

2011-05-22 @ 01:13:08


Nu sticker jag och brudsen iväg, SOM vi längtat ! Äntligen ! Alanya i en vecka, jag längtar så det spritter i benen. Kan även vara för att jag sprungit stadsmaran idag och har fett ont, men jag bryr mej inte. Det gick bra och det är bortgjort, och nu väntar en fantastisk resa med start imorgonbitti.

ADJÖ
Luleå, TJENAHEJ Alanya !
<3


One could always dream

2011-05-20 @ 00:21:28

'Cause girl you're amazin', just the way you are..?Lyrics speakin nothin' else but pure b-shittt.Stockholm i mitt hjärta

2011-05-18 @ 01:12:41

Här kommer sena bilder från Stockholm och Linköping ! Det var så vackert, och resan var så himla underbar även om syftet till att jag åkte dit gick helt åt skogen. Dock vill jag bara tillbaka, det känns som att jag hör hemma där, på så många fler sätt än här i Luleå stad. Jag trivs inte här, jag vill bo där borta. Jag vill ha ett hem som känns bra att kalla just hem, och en hemstad jag mår bra i att bo. Stockholm, med andra ord.

(De flesta bilderna kommer dock ifrån Linköping då vi var där dubbelt så länge som i vår kära huvudstad. Inget gjorde det heller, Linköping var fantastiskt !)


¨


Ni får ursäkta de sista bilderna, kvalitén är sämst men systemkameran ville inte sammarbeta med oss mer sista kvällen och morgon då vi skulle hem !Inte nu.

2011-05-12 @ 23:34:38

Bilderna kommer imorgon, lägger istället in en länk från nyhterna som var och filmade oss på slutproduktionen idag ! Vi hade premiär för vårat allra sista och största samt viktigaste arbete med dansklassen, och imorgon kär vi vår sista föreställning. Sen är allt slut, gud, det är nästan hemskt. Jag är så stolt över det vi åstadkommit och vårat material är riktigt bra ! Vi har slitit, och reslutatet är klart värt det.


http://www.24norrbotten.se/#category=0&date=playlistUppdatering på gång

2011-05-12 @ 00:12:41

Imorgon kommer ett inlägg med MASSVIS med bilder, det kan jag lova. Fullt upp annars, ingen rast och ro här inte. Varken för tankar, känslor eller annat som skola, dans och framförallt sömn. Det är så mycket av allt det nyss nämnda att inget av det riktigt blir ordentligt gjort, inget blir till hundra som jag vill. Allt som händer i mitt liv är bara för mycket just nu, jag vill kunna slappna av. Slappna av och bara må gott. Vilket jag alldeles strax kommer att kunna göra. Tänka, känna och få må bra igen. Tack för det.Missplaced.


Stockholm calling

2011-05-06 @ 00:09:49

Imorgon åker jag och Henke till Stockholm, flyget går på morgonkvisten. Jag börjar känna nervositeten spricka igenom och är stressad över ALLT just nu. Ska försöka att få en god natts sömn nu ! Slänger in ett inlägg någon gång imorgon.

Undertiden kan ni kika världens coolaste wom', Gaga's, nya video till "Judas". Den knäcker ! Jag är mållös, welcome back Queenie ! Titta och njut grabbar och brudar, för det här är faktiskt en oslagbar kvinna !

Nervous breakdown u guys !

2011-05-04 @ 23:16:40


I helgen händer det. På fredag drar jag, Penke, mami och lillebror till Stockholm för audition till dansskola. Jag är så nervös så jag inte vet vad jag ska ta mej till !
Men självklart tänker jag njuta fullt ut med att få vistas i Sveriges vackraste stad också, så gott det bara går mellan nervösa sammanbrott så att säga.

Nu, sovdags ! Natti på er babes.

Kika in min vän Annas GRYMMA örhänge ! Jag tänker typ aldrig lämna tillbaka det... Eller nåt.


We will never be anything but loud

2011-05-02 @ 00:48:53

Pretty dirty little freaks ! I <3 uBrandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram