Michael Jackson

2009-06-27 @ 03:17:53

Det är så tragiskt att denna man som kämpat så hårt för att hålla sej kvar på fötter och inte inspärrad bakom lås och bom har tagit sitt sista andetag. Michael Jackson, den störste av dom alla. Denna man har alltid varit så fruktansvärt betydelsefull för mej, jag har vuxit upp med hans musik i högtalarna och dansat till hans videos framför tv:n när jag endast var tre år gammal. Jag kan dom flesta textrader i alla hans låtar utantill, och jag älskar dom fortfarande. Han är en del av min barndom, och jag har aldrig slutat lyssna på hans fantastiska musik. All skit han fått ta, och fått leva med, bara för att han älskat barn och haft många sjukdomar genom sitt liv, p.g.a. hans utseende och plus på allt en fruktansvärd barndom, är det rätt ? Nej vi lever i en orättvis elak värld ibland, och behandlar folk för illa bara för egen vinning. Jag hyllar denna fantastiska man som stått upp varenda sekund då alla trampat ner på honom, och jag tänker minnas honom som den största musikskrivaren och sångaren någonsin. Michael Jackson, en legend. Michael Jackson, the king of pop, utan tvekan ! Ojoj

2009-06-25 @ 21:07:10

Uppdatering med nya kläder senare ! Promenad nu, pussssss

Springa

2009-06-20 @ 17:41:10

Nu ska jag ut och springa, ha en bra kväll !Linne, Cheap Monday
Bälte, JC
Jeansleggins, VILAHejdå alla snyggingar ! / Anna

But you're so deep inside

2009-06-16 @ 18:05:26
I don't wanna love him, I don't want him in my life, I don't want him near me, but he's so deep inside

Sommarjobb

2009-06-15 @ 19:11:55

Åhherregud... Jag är heelt slutkörd mina vänner !
Idag började då mitt sommarjobb, kul tänkte jag att vara danslärare på ett läger med småbarn ! Åldrarna nio till tolv ungefär. När alla barn kom dit och vi skulle ha samling och info gick allt hur bra som helst, även första lektionen med dom äldsta barnen. Sen var det dags för lunch, jag kunde dock inte följa med och äta eftersom jag skulle ta livmodershalscancersprutan. När jag skulle hämta ut min spruta hade dom sålt slut på dom och jag skulle vara på läkarmottagningen på tio minuter... Inte roligt. Mamma fick skjutsa mej till ett annat apotek, vi fick springa som idioter in och köpa, och köra som tokar tillbaka till läkarmottagningen. Vi lyckades endast ta oss dit tio minuter för sent dock, duktigt jobbat ! Efter jag tagit sprutan fick jag rusa in på en supermarket och köpa lunch, snabba mej tillbaka till dansmagasinet och äta så mycket jag hann inne i personalrummet innan lektionerna började igen. Då var barnen dessutom trötta och hade just fått mat, så det gick inte lika smidigt som jag tänkt att det skulle gå. Dom yngsta var ganska okoncentrerade och killarna i gruppen var tjaffsiga, och i andra gruppen pratade dom heeemskt mycket.

När jag kom hem var jag heeelt slutkörd, la mej i sängen och somnade i iallafall två timmar ! Men nu ska jag mysa med mej själv och fortsätta käka godis, och ladda för morgondagen... Ojoj !
Linne, Fars gammla
Scarf, Gina Tricot
Jeans, Fornarina

Ciaoo / Anna

Sommarlov

2009-06-13 @ 15:41:38

Jaha, då var det sommarlov. Ska man vara glad åt det ? Jag antar det. Är jag det ? Nej, inte det minsta... Jag vill bara tillbaka till när allt var som vanligt. När jag var lycklig utan problem. När jag mådde bra varje dag för att du fanns vid min sida och älskade mej för den jag var. Minns du allt vi planerat till sommaren ? Minns du ? Eller allt vi planerat inför framtiden... Minns du det ? Jag vill inte vara ensam, jag ville inte att det skulle bli såhär. Allt var juh bestämt, våran kärlek skulle juh aldrig bli annorlunda, vad hände ? Vad hände med vår framtid tillsammans, vad hände med allt du lovade ? Vad hände med din kärlek till mej..? Men den största frågan av alla, vad hände med dej ? Du är inte du längre, jag förstår inte vad du gjort... Jag ville ha en framtid med dej, jag ville vara med dej och älska dej föralltid, och känna mej älskad av dej utan villkor för resten av mitt liv. Du lovade mej allt det, men om du inte längre finns, vad händer då ? Du är som bortblåst, och den personen jag har sett den senaste veckan är ingen jag känner. Alla förändras, jag vet, jag är bara ledsen att det även gällde dej... Med dej kändes starka känslor som en självklarhet, att vara kär var så enkelt, att älska dej var så enkelt. Kärleken var ingen lek, den var på fullt allvar och den brann så starkt inom mej varje gång jag såg in i dina ögon. Du var min, och jag trodde att jag alltid skulle få tillhöra dej. Jag älskade dej, nu finns du inte längre. Du är någon annan, och honom tycker jag inte om... Jag vill ha dej tillbaka... Kom tillbaka... Kom tillbaka till mej...  Studentbal

2009-06-08 @ 23:30:51

Idag var jag och kikade på min kusin som skulle på studentbalen. Vi anhöriga fick ta oss en  look ute i stadsparken innan alla studenter marscherade in för att fortsätta sin bal ! Kusinvitamin hade på sej farmors gamla klänning, och mycket söt var hon ! 


Stiligt värre som ni ser :) nu är det dags att kojjsa, godnatt !

Jag Skulle Juh Inte !!

2009-06-07 @ 02:09:05

Faan, ><
Jag och älskling såg då Twilight igår, jag hade nämligen inte sett den tidigare. Efter att ha sett ett antal bilder på denna Robert Pattinson kunde jag fortfarande inte förstå hur typ hela världen kunde tycka han var sexig ? Jag tyckte bara han såg ofräsch ut... Hundra procent seriöst.
Jag hade helt ställt in mej på att klara mej genom filmen utan att smälta, och jag tog mej ändå till restaurangscenen... Då fullkomligt rann jag ut på golvet, då snackar vi smälta på hög nivå ! Om vi säger såhär, he had me at: " I feel very protective of you..."
Åh så ja, nu är jag väl en av alla i mängden som tycker att han är galet sexig. Hur mycket jag än försökte att inte bli det ! Jag lyckades hålla mej rätt länge ändå, eller hur ?
Idag har jag firat min kusin som fyllt 18, grattis Tina ! Senare på kvällen blev det massa skratt med min älskling, Janina och hennes Kalle ! Så tack för en rolig kväll tjejer :)
Nu ska jag väl pömsa, men snäll som jag är tänkte jag slänga in "smältscenen" åt er innan jag kojjsar.


 

Godnatt ! / Anna

Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram