Bilder kommer !

2012-02-29 @ 23:35:05


Imorgon tänkte jag ta och ladda upp lite bilder från resan, när jag väl fått liv i kameran. Håll ut ! Nu ska jag ta och somna, jobb imorgon serrrni ! Undertiden får ni en smygkik på dagens som även den kommer upp inom kort ! Godnatt.Liten del av dagens, kommer "ordentliga" bilder snart !


På väg hemåt

2012-02-28 @ 13:33:51


Idag är vår sista dag här i Gävle, för ikväll tar vi oss hemåt. Vi ska börja duscha och packa ihop oss nu, sedan beger vi oss mot Arlanda. Känns supertråkigt och jag kommer sakna Anna som en idiot, blir nere bara jag tänker på det... Men förhoppningsvis ses vi snart igen !

Ha en bra tisdag allesammans !


Tvådagars !

2012-02-25 @ 18:55:13


Då kör vi, andra dagen utgång ! Ska snart slänga mej in i duschen och sen kör vi grabbar och bruttor.
Ha en grym lördag nu ! För med mina två kommer jag inte ha någonting annat än just precis en GRYM kväll.
Vi ses i vimlet alla Gävlepeeps.


KappaSisters
SkinnryggaÅhléns
TröjaBikBok
SkinnhandskarOld
KängorNilsonShoes


Grattis älsklingsbruden !

2012-02-24 @ 14:43:15


Vi har det bra här i Gävle, är dock relativt upptagna hela tiden så därför ligger bloggen ganska på kant just nu. Igår tog vi en heldag i Stockholm och idag är det inget mindre än Annas 20 års-dag ! Det ska firas med mys hela dagen och sedan utgång ikväll, dessutom har jag och Ellinor redan agerat skönsjungande kör på morgon, det ni !Grattis finaste Anna på din 20-års dag. Jag älskar dej så !


Gävle !

2012-02-21 @ 10:53:56

Nu sitter jag och Ellinor på flyget till våran storstad för att sedan fara vidare mot Gävle ! Vi hörs folk, ha en bra tisdag !
Windy

2012-02-19 @ 22:00:29


Nu har jag börjat packa så smått, för i övermorgon tidigt, tidigt (10.15...) åker jag och Ellinor mot Stockholm, och sedan vidare till Gävle för att fira vår fina Annas 20 års dag. Vi blir där en vecka.  Det kommer bli G-RYMT !
ÖrhängenGinaTricot
KappaSisters
RyggaÅhléns
KoftaH&M
BälteBeg.
ByxaCheapMonday
SkorScorett


Godmorgon..?

2012-02-19 @ 11:55:31


Morrn allesammans ! Hade en jättemysig dag igår med min karl. Skottning av tak, (okej mindre mysigt då, men bra med träning... För mej iallafall, he he ) käk på allstar och sedan hem till mer mys ! Jag har just vaknat och känner mej sämst i världen som sovit såhär länge, men Henke sussar fortfarande här till vänster ! Jag som har ett slags men som innebär att jag inte kan väcka folk, hur ska jag nu gå till väga... ajaj...Bild från Rethymnon i somrasCheapM. Utsvängda

2012-02-18 @ 01:39:27


Idag har varit en lugn och skön dag, något jag tror att jag verkligen behövdes. Imorgon ska jag spendera massvis med tid med mitt hjärta, också något jag verkligen behöver. Nu när jag ligger i sängen saknar jag hans varma hud emot min så jag blir knäpp. Nu ska jag kojjsa for real så det blir imorgon någon gång ! Haha.
Godnatt på er grabbar.Mina grymma utsvängda brallor från Cheap M. i kombination med Henkes bälte !JackaModekungen
VäskaJoy
TröjaH&M
SkärpJC
BrällsCheapMonday
PlatådojjaVagabond


Belt

2012-02-17 @ 09:41:01


Tjenare och godmorgon peeps ! Kika här under vad jag fyndat, längst bak i min karls garderob ! Lite vintage över det hela om man så vill tycka, he he. Jag kan inte fatta att jag inte sett det förut, så otroligt snyggt och i princip oanvänt. Han ville utan tvekan inte ha kvar det, så vad gör man inte för att rädda en snygging till accessoar..? Numera ligger det i min garderob och där ska det förbli, och framförallt ANVÄNDAS, jajamen !

Nu ska jag ut på en promenad och sen hopp i kläderna för att åka på jobbet. Ha en fin dag !

Better

2012-02-16 @ 00:32:41


Idag har allting, i allmänhet, bara känts lite bättre. En skön ledig dag ! Nu ska jag ta och få mej lite sömn inför morgondagens arbetspass. Ladda batterierna så att säga ! Godnatt på er allt folk.And so

2012-02-14 @ 18:26:49


Chacha. Hoppas ni allihopa får en fin alla hjärtans dag. Min är redan inteallsfin. Det finaste som hänt mej idag var att jag gick på jobbet..? Och hade ett lyckat och massor med givande möte med min chef. Wow. SIKKEN dag va ? . Nu ska jag sluta grina på er och visa mina nya örhängen och typ... städa mitt rum eller något. HERRÅ.Örhängen från Indiska.


eBay + förkyld Anna = Farligt

2012-02-13 @ 15:23:41


ALLTSÅ jag vill ha ett par cowboyssss, riktiga ! Check theese out !

Queen of the night

2012-02-13 @ 00:39:02


En av jordens vackraste röster har tagit sin sista ton. En av jordens absolut vackraste kvinnor har tagit sitt allra sista andetag. Vad händer egentligen ? Alla mina absolut största barndomsidoler är snart borta. MJ, och nu ännu en av dom. Jag avgudade verkligen den här kvinnan och hennes röst som liten, och har fortsatt att göra under hela min uppväxt. Hela världen sörjer, och det är hon värd. Efter så mycket hon gått igenom och all underbar musik hon gett oss under sin livstid. Det och så mycket, mycket mer. Vila i frid Whitney.
Somehow, I can't break away.

2012-02-12 @ 01:26:46


Jag har gått och blitt förkyld och har ingen som har lust att ta sej tiden att bara ta hand om mej ! Snyft, stackars jag. Nu ska jag fortsätta knapra halstabletter och sova, länge, länge. Nåväl, slänger in en bild eller två (kanske tre ?) med min nya kappa nedan ! En sak jag har att glädjas för iallafall ! 
Är den inte snyggast ? Har varit ute efter en lite längre manligare modell superlänge, så helt plötsligt hänger den där mitt framför ögonen på mej, på MEGA rea, en endaste en kvar. I min storlek. Är det inte tur så säg ?

Mössa - H&M
Kappa - Sisters
Skinnryggsäck - Åhléns
Tee - Vailent Clothing
Skärp - JC
Jeans - BikBok
Pjuxx - Scorett 


Dots

2012-02-10 @ 00:05:31

Sista dagen på jobbet imorgon innan jag får hela helgen ledigt. Helt otroligt, snacka om att jag ska TJILLA järnet. Godnatt på er folk !

Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram