Vad gör vi ? Nu kör vi !

2011-04-30 @ 13:13:15


Ikväll blir det party på hög nivå, och som jag längtat ! Jag, mina brudar, Chrille och valborg. Here we go !
It will be allright

2011-04-28 @ 17:02:44
Aningens suddiga bilder och mindre roliga kläder, men det får duga för idag ! Comfy som satan anyway : )
Vi

2011-04-26 @ 18:29:44
Underbart fin dag. Fick sova bra länge, tog en svängom på staden i finvädret med Henke och mötte också upp Ellinor. Träffade sedan på Chrille en sväng, och allt kändes fint. Jag och mina fina. Jag känner att jag använder ordet "fint" i var och varannan mening just nu, men inget annat ord beskriver lika bra hur min dag varit än just det ordet. Fin !


The thoughts, the questions...

2011-04-26 @ 00:53:16...The past. That's what still hurts.Ni får ursäkta min usla uppdatering, men jag har haft fullt upp. Fullt upp med livet, egentligen, och ingenting annat. Livet och allt som kommer med det.
Jag är iallafall hyfsat glad just nu och lyckas bättre och bättre med att se klart på saker och ting. Jag försöker också att se det positiva i saker som händer, och ta det som kommer med det på bästa sätt. Det här lovet har jag lärt mej så mycket, och det enbart saker om mej själv och hur jag måste sluta försöka gömma undan mina egna känslor och funderingar. Att sluta behandla dom som luft, som ingenting. 
Ett bra tips till alla som tänker för mycket på tider som varit, alla som tänker för mycket överhuvudtaget. Se det ljusa runtomkring och ta till mod att göra det bästa och rätta av saker och ting, det du själv vill och känner att du måste. Undra, fråga, ställ till svars, fråga igen. Men framförallt, förklara och erkänn. Gör detta tills det känns som om din sak kommit fram, tills det känns rättvist och bättre inombords. 
Mycket smärta kommer från att bara gå och låtsas som att saker är på ett annat sätt än dom egentligen är. Att allt är okej, trots att sanningen är en annan.

Do it big, do it your own way. Do what makes you feel good, do things that will make you feel proud over yourself later on. Always.When they say you can’t, take the T off

2011-04-22 @ 14:33:19

Aj

2011-04-20 @ 20:42:20
Enough is enough

2011-04-20 @ 05:06:56
Dagens visdomsord blir: Lär dej att respektera sitsen du sitter i, och tänk på att visa respekt för andra människor. ALLTID !

Det värsta som finns är respektlöst betéende. Godnatt !


Underbara grabbar

2011-04-19 @ 19:48:02


Mums !So full of warmth, doesn't show.

2011-04-19 @ 00:01:40


 Jag. Jag tror väldigt ofta fel och för mycket om saker och ting, missuppfattar, blir glad, och när det visat sej vara fel, att jag trott eller hört fel, händer alltid samma sak. Jag känner mej dum. Jag blir till sten. Det gör mej till en osäker person i vissa lägen, vilket alltid bara straffar mej själv då känslor och att uttrycka dessa inte går längre. Jag har en slags spärr, som är orsakad p.g.a. att jag tillåtit mej själv att känna och tro så mycket som inte besvarats i slutändan. Jag har varit med om mycket, mitt hjärta har tagit massvis med stryk. Jag framstår ofta som kall nuförtiden, och jag vet om det. Jag har fått höra det femtioelva gånger. 
Den här spärren, den går tyvärr inte att rubba, den sitter där nu. Den förhindrar så mycket. Den gör mej så osäker. Den tar fram sidor jag önskar inte fanns, sidor jag inte vill kalla mej själv. Men den finns där, alltid. 
Och jag hatar den.

Godnatt.


Born This Way

2011-04-18 @ 13:29:35


Early mornin'

2011-04-16 @ 01:04:15


Imorgonbitti bär det av till Piteå med min fina mor, vi ska och kika efter en balklänning åt mej. Pressen börjar växa och det är verkligen dags att hitta en. Håll tummarna för att mitt kräsna öga förhoppningsvis ska få syn på "the one" ! Godnatt på er allesammans.

Våren kryper fram

2011-04-13 @ 18:09:15


Idag har vädret varit underbart, likaså i måndags. Det känns att våren är påväg när solens strålar faktiskt värmer på huden ute, och jag blir på så mycket bättre humör. Som en ny, bättre, gladare version av mej själv !
Längder

2011-04-11 @ 20:49:27


Jag kan inte rå för att jag blivit en riktig sucker för långt. Längd på plagg, långa koftor, långa klänningar, långa kjolar, långa västar. Det är både bekvämt och fint, perfekt för en som hatar att gå runt i tighta plagg, som, typ, jag, hehe.

Utan Dina Andetag

2011-04-10 @ 23:23:29


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag
Do you ?

2011-04-09 @ 17:14:37

Brandos.se
Sök enkelt bland tiotusentals
jobbannonser hos Workey:

VAD

titel, nyckelord eller företag

VAR

Affiliator Affiliateprogram